Чувствена, Алогична, Нежна, Тайнствена, Искрена, Чиста, Красива, Амбициозна,

БезГранична

 Любов.

Това сме Ние- Жените.

Всички професии, всички качества, всички противоречия, събрани в едно.

Ежедневно и многократно меним образа и ролята си на усърдни домакини, грижовни майки, амбициозни професионалисти в работата си, умели кулинари, независими и любящи съпруги.

Този малък свят и всяко едно Аз успяваме да поберем само на едно място- дамската чанта. Незаменимият ни спътник в забързания и динамичен свят.

Изразът "В една дамска чанта има всичко, без ред" никак не е клише. Там прилежно подреждаме деня си, работата си, красотата си, решенията за ежедневните грижи и проблеми, които изникват пред Нас.

Затова чантата никога не е достатъчно голяма и в нея цари хаос. Но какво пък? Това сме Ние- безкраен хаос в невероятна хармония.

В chantichka.bg разбираме нуждите Ви, удовлетворяваме капризите Ви, приемаме критиката Ви, изслушваме Ви и споделяме с Вас.

Направете chantichka.bg част от Вашия малък свят.

 

За въпроси, свързани с поръчка, доставка или повече информация относно нашите продукти, може да използвате формата за обратна връзка, чат формата в сайта, както и следните телефони и имейли:

GSM: 0883337735 ;

E-mail: info@chantichka.bg , chantichka.bg@gmail.com

Skype: chantichka.bg

Работно време на операторите: 10:00-16:00 ч. от Понеделник до Петък.


Всички цени са с включено ДДС и в български лева. Всички снимки и текстове са със запазено авторско право и използването им без разрешението на chantichka.bg е незаконно.