Уважаеми клиенти,
Доставката на поръчана стока се извършва с куриерска фирма по Ваш избор - Рапидо или Еконт.
Цената на доставка с наложен платеж е:

-Доставка до Вашата врата с Рапидо - 4 лв.
-Доставка до офис на Еконт - 3.5 лв.
-Доставка до Вашата врата с Еконт - 5.5 лв.

Цената е валидна за територията на цяла България.
Цената за доставка се добавя към стойността на Вашата поръчка и общата стойност се заплаща на куриера при получаване на поръчката.
Срокът за доставка е 24- 36ч. в зависимост от графика на обслужване на Вашето населено място.
Обработката на поръчки се извършва всеки делничен ден от 9:00 до 16:00ч. Поръчки направени до 16:00 се потвърждават и изпращат в същия ден, а Вие ги получавате на следващия (изкл. случайте в които сте заявили друг срок).
Напомняме Ви, че ако живеете в град София, имате възможност да се възползвате от доставка с Chantichka.bg, всеки делничен ден до 12 часа след потвърждаване на Вашата поръчка. Цената е фиксирана- 3 лв.

Знаем, че онлайн пазаруването крие своите рискове, затова се стараем максимално да улесним своите клиенти както при закупуването на даден артикул, така и при връщането му! Уверяваме Ви, че можете да замените или върнете всеки закупен артикул от Chantichka.bg в рамките на 7 дни от датата на получаването му.

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, свържете се с нас на тел: 0882 276669. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане. След това, в рамките на 5 работни дни, ще възстановим сумата чрез наложен платеж по куриер или по банков път, на посочена от  Вас банкова сметка (IBAN).

Приятно пазаруване с Chantichka.bg!
Благодарим Ви! :)

Всички цени са с включено ДДС и в български лева. Всички снимки и текстове са със запазено авторско право и използването им без разрешението на chantichka.bg е незаконно.